Ο Ecclestone βράβευσε την Infinite Racing!

H ελληνική ομάδα πήρε τον τίτλο στους Παγκόσμιους Τελικούς F1 In Schools.

Ο Ecclestone βράβευσε την Infinite Racing!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του F1 In Schools, ο τίτλος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας πήγε σε ελληνική ομάδα – συγκεκριμένα την Infinite Racing από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, που είχε πάρει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η 5μελής ομάδα που κατέκτησε την 1 θέση στους αγώνες νοκ άουτ και ήταν σταθερά στο Top3 στους αγώνες αυτόματης εκκίνησης και αντίδρασης, τιμήθηκε για την επιτυχία της από τον Bernie Ecclestone!

Ο ισχυρός άνδρας της F1 ήταν αυτός που παρέδωσε στα ελληνόπουλα το βραβείο τους, στο περιθώριο του αγώνα στο Ώστιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής – άλλωστε εκεί έγιναν και οι τελικοί του F1 In Schools. Η συνάντηση έγινε στο χώρο φιλοξενίας της FOM και ο 85χρονος φέρεται να έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αμαξίδιο της ελληνικής ομάδας. Μάλιστα, έδωσε στους μαθητών ηλικίας 16 και 17 ετών, συμβουλές για το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουν για να βρεθούν κάποια στιγμή στη Formula 1!

Η ελληνική ομάδα κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο, διαγωνιζόμενη με άλλες 38, από 23 χώρες από κάθε άκρη του πλανήτη.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA