O Hamilton εξέθεσε την Mercedes!

Ένα tweet οδήγησε στο να αποσύρουν την επίσημη διαμαρτυρία που είχαν καταθέσει νωρίτερα για την οδήγηση του Μax Verstappen. Ο ρόλος του Hamilton σε ότι συνέβη.

O Hamilton εξέθεσε την Mercedes!

Μετά το τέλος του Grand Prix Ιαπωνίας όπου κάνοντας το 1-3 κατέκτησε τον τρίτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο της στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, η Mercedes AMG Petronas προκάλεσε αίσθηση καταθέτοντας επίσημη διαμαρτυρία στη FIA για την οδήγηση του Max Verstappen.

Συγκεκριμένα για τον τρόπο με τον οποίο ο οδηγός της Red Bull Racing αμύνθηκε στην επίθεση του Lewis Hamilton στη στροφή 16, στον προτελευταίο γύρο του αγώνα της Σουζούκα.

Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να…. μην αποφασίσουν αλλά να μετακυλήσουν την διαδικασία εξέτασης του συμβάντος στους αγωνοδίκες του επόμενου αγώνα, στο Ώστιν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όμως την ίδια ώρα, ο Hamilton ανέβαζε tweets, προφανώς χωρίς να γνωρίζει τις αποφάσεις και τις κινήσεις της ομάδας του!

«Δεν υπάρχει καμία διαμαρτυρία από την πλευρά μου ή από τη Mercedes. Ένας ανόητος τα διέδωσε αλλά δεν είναι αλήθεια. Ο Max οδήγησε καλά και το θέμα τελειώνει εκεί. Προχωράμε», έγραψε ο Βρετανός, προφανώς αγνοώντας τις πραγματικές εξελίξεις.

Όταν ενημερώθηκε πως ο… «ανόητος», δεν ήταν καθόλου ανόητος, έσβησε το tweet και έγραψε: «Η διαμαρτυρία δεν προήλθε από εμένα. Μόλις άκουσα πως η ομάδα όντως κατέθεσε διαμαρτυρία αλλά τους είπα πως δεν λειτουργούμε έτσι εμείς. Είμαστε πρωταθλητές, προχωράμε. Το θέμα τελειώνει εδώ».

Έτσι ουσιαστικά εξέθεσε τη Mercedes, τόσο γιατί τελικά δεν τον άκουσαν αλλά και γιατί δεν στάθηκαν στο… ύψος ενός πρωταθλητή σύμφωνα με τα λεγόμενα του Lewis. Ως αποτέλεσμα, μερικά λεπτά μετά, η γερμανική ομάδα απέσυρε τη διαμαρτυρία προς τη FIA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK