O καιρός στην πίστα της Σαγκάης

Ένας παράγοντας που συχνά επηρεάζει τις εντός πίστας μάχες, είναι φυσικά ο καιρός. Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετές φορές βροχή στην πίστα της Σαγκάης και το προσεχές τριήμερο, όλα δείχνουν πως δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Οι πρώτες προβλέψεις, κάνουν λόγο για βροχή το Σάββατο. Ας τα δούμε αναλυτικά.

O καιρός στην πίστα της Σαγκάης

Στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, το πρωί της Παρασκευής, αναμένεται λιακάδα με θερμοκρασία αέρα στους 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δεύτερη, εκτιμάται πως θα υπάρξει συννεφιά, με τη θερμοκρασία να πέφτει κατά 3-4 βαθμούς.

Όμως τη νύχτα ο καιρός θα αλλάξει και για όλο το Σάββατο, η πρόβλεψη κάνει λόγο για βροχή. Τόσο στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών όσο και στις κατατακτήριες δοκιμές.

Η βροχόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το πρωί της Κυριακής. Για την ώρα του αγώνα, στις 15.00 τοπική δηλαδή, ο καιρός θα είναι μουντός αλλά τουλάχιστον με τα δεδομένα που έχουμε Πέμπτη πρωί, δεν θα βρέξει. Αξίζει όμως να σημειωθεί, πως σε αντίθεση με την Παρασκευή, τα επίπεδα υγρασίας θα είναι πολύ υψηλά, στο 94%.

Αναμένεται να δούμε κατά πόσο τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν και αν όντως βρέχει το Σάββατο, πόσο θα επηρεάσουν τη μάχη της pole position.

Για όλες τις εξελίξεις στην Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK