Ο Minardi μιλάει στο Contra.gr για τον Senna

To Contra.gr και ο Πάνος Σεϊτανίδης συνάντησαν τον πρώην ιδιοκτήτη της Mirandi στην F1 στις εκδηλώσεις της Ίμολα, στη μνήμη του Ayrton Senna.

Ο Minardi μιλάει στο Contra.gr για τον Senna

Τις μέρες που προηγήθηκαν πολλές προσωπικότητες από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού θυμήθηκαν στα λεγόμενα τους τον αείμνηστο Ayrton Senna. Ανάμεσα τους και ο Giancarlo Minardi, τον οποίο συναντήσαμε στην πίστα της Ίμολα, στο πλαίσιο των 4ήμερων εκδηλώσεων για τα είκοσι χρόνια από την απώλεια του οδηγού - θρύλου.

Ο 66χρονος Ιταλός, είχε τον Senna αντίπαλο και στα δέκα χρόνια παρουσίας του Βραζιλιάνου στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και βρισκόταν στο ιταλικό σιρκουί την τραγική εκείνη πρωτομαγιά.

Μιλώντας αποκλειστικά στον Πάνο Σεϊτανίδη, ο Minardi είπε: "Έχω πολύ έντονα συναισθήματα για τον Ayrton Senna, διότι ήταν πραγματικά σπουδαίος. Όχι μόνο σπουδαίος οδηγός αλλά και σπουδαίος άνθρωπος. Και το πόσο αγαπητός είναι ακόμα και σήμερα, το αποδεικνύει. Όλος αυτός ο κόσμος έχει έρθει εδώ για να τιμήσει τη μνήμη του, για να δείξει ότι του λείπει. Ήταν μία σπουδαία προσωπικότητα που δεν θα ξεχαστεί ποτέ".

Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα του Contra.gr στον Ayrton Senna.

News 24/7

24MEDIA NETWORK