Ο Ricciardo ελπίζει σε "δώρο" από τον καιρό

Η βροχή κρύβει αδυναμίες και σε αυτή ελπίζουν όλοι στη Red Bull Racing.

Ο Ricciardo ελπίζει σε "δώρο" από τον καιρό

Δεδομένου πως το 2016 ξεκινάει ως μία μεταβατική σεζόν για τη Red Bull Racing, οι προσδοκίες για τον πρώτο αγώνα της σεζόν που διεξάγεται στην Αυστραλία, δεν είναι υψηλές.

Με τη διαφορά στη δυναμικότητα της μονάδας ισχύος της Renault (που όμως στην RB12 φέρει το σήμα της TAG Heuer) σε σχέση με εκείνη της Ferrari και κυρίως της Mercedes, οι ταύροι ελπίζουν να τους βοηθήσει ο καιρός. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Daniel Ricciardo, που υπό μεικτές συνθήκες ήταν τρίτος στο FP1 και τέταρτος στο FP2.

"Νομίζω πως αυτή τη στιγμή, όλες οι μεταβαλλόμενες συνθήκες, οτιδήποτε είναι εκτός του συνηθισμένου, μας βοηθάει. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κάνουμε περισσότερους γύρους σήμερα αλλά δεν με ενοχλεί το που βρισκόμασταν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Νομίζω πως όσο κι αν αλλάζουν οι συνθήκες, θα μπορούμε να προσαρμοστούμε. Θα είναι ενδιαφέρουσες οι αυριανές κατατακτήριες δοκιμές, ίσως κρύβουν ευκαιρίες για εμάς. Ίσως να χωθούμε 1-2 σειρές πιο μπροστά απ’ ότι βρισκόμασταν κανονικά στο grid", είπε ο Αυστραλός στη μεικτή ζώνη του Albert Park.

Ο Ricciardo έχει ήδη τέσσερις εμφανίσεις μπροστά στους συμπατριώτες του. Στο ντεμπούτο του στη Μελβούρνη, αγωνιζόμενος με την Toro Rosso το 2012, είχε τερματίσει στην ένατη θέση. Το 2013 εγκατέλειψε ενώ το 2014, ως οδηγός της Red Bull πλέον, ανέβηκε στο βάθρο αλλά μηδενίστηκε εκ των υστέρων. Πέρυσι τερμάτισε στην έκτη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Hamilton: "Η Ferrari κρύβει άσσους στο μανίκι"

GP Μελβούρνης (FP1/FP2): Hamilton τους χρόνους, Rosberg στον τοίχο

Τι λέει ο Rosberg για το ατύχημα στο FP2

Η Renault επέστρεψε και είναι εντυπωσιακή

Τα οικονομικά προβλήματα θα πληγώσουν τη Sauber

News 24/7

24MEDIA NETWORK