Ο Χάμιλτον αποκάλυψε το μυστικό της Ferrari

Ο Φέτελ έχρισε ως φαβορί την Mercedes όμως ο Λουίς Χάμιλτον θεωρεί πως η Ferrari δεν έχει δείξει ακόμα το πραγματικό της πρόσωπο, με τον 32χρονο να ισχυρίζεται πως η ιταλική εταιρεία μπλοφάρει για να μπερδέψει τους αντιπάλους της.

Ο Χάμιλτον αποκάλυψε το μυστικό της Ferrari

Χθες (9/3) ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχρισε ως απόλυτο φαβορί του φετινού πρωταθλήματος τη Mercedes, τονίζοντας τη δυναμική που έχουν τα γερμανικά μονοθέσια και πόσο γρήγορα μπορούν να κινηθούν.

Λίγες ώρες μετά, ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής (2008, 2014, 2015) Λουίς Χάμιλτον θέλησε να "πετάξει το μπαλάκι πίσω" στους Ιταλούς, λέγοντας πως μπλοφάρουν!

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Βρετανού οδηγού: " Πιστεύω πως η Ferrari μπλοφάρει και είναι πολύ πιο γρήγοροι απ' όσο δείχνουν. Είναι πολύ κοντά σε εμάς και είναι δύσκολο να γνωρίζεις ποιος είναι πιο γρήγορος απ' ότι δείχνει. Αλλά είναι πολύ κοντά σε εμάς, αν όχι πιο γρήγοροι".

Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες και ήδη ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει ανάμεσα στη Scuderia Ferrari και τη Mercedes, που λογικά θα είναι και οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου. Ή μήπως όχι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK