Ο Hamilton κατέβρεξε τον Πούτιν και το twitter οργίασε

Ο Lewis Hamilton πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη του στην πίστα του Σότσι ενώπιον του Βλαντιμίρ Πούτιν, όμως ήταν απρόσεχτος κι άρχισε να καταβρέχει με τη σαμπάνια του πριν ο Ρώσος πρόεδρος απομακρυνθεί από κοντά του.

Ο Hamilton κατέβρεξε τον Πούτιν και το twitter οργίασε

Ο Hamilton βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο στη φετινή Formula1 μετά τη νέα νίκη του στο Grand Prix της Ρωσίας, στην πίστα του Σότσι. Ο Βρετανός πιλότος ανέβηκε στο πόντιουμ γεμάτος ικανοποίηση και είδε τον Ρώσο πρόεδρο να τον συγχαίρει για την επιτυχία του, παραδίδοντάς του το τρόπαιο του αγώνα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μέσα στη χαρά του για τη νέα επιτυχία του συμπεριφέρθηκε απερίσκεπτα, ανοίγοντας τη σαμπάνια του για να καταβρέξει τους παρευρισκόμενους πριν ο Ρώσος πρόεδρος απομακρυνθεί από δίπλα του, προκαλώντας του εμφανή αμηχανία, αφού σταγόνες έβρεξαν και τον ίδιο.

Οι χρήστες του twitter που παρακολουθούσαν τον αγώνα, αντιλαμβανόμενοι την επιπολαιότητα του Βρετανού πιλότου, άρχισαν να τον τρολάρουν.

"Θα πρέπει να κοιτάς την πλάτη σου αδερφέ. Το να καταβρέχεις τον Πούτιν δεν είναι πολύ καλή ιδέα όταν μπορεί να σε βομβαρδίσει από 1000 μίλια μακριά", έγραψε κάποιος.

"Πόσο καιρό θα πάρει μέχρι ο Hamilton να βρεθεί νεκρός στην μπανιέρα του;" ήταν ένα ακόμη από τα πολλά tweets με σχετικό περιεχόμενο.

Άλλοι χρήστες του twitter ανέφεραν σχετικά με σαρκαστική διάθεση...

"Πότε θα καταλάβει η F1 ότι το να δίνεις στον Lewis Hamilton μία σαμπάνια είναι κακή ιδέα".

"Ο Lewis Hamilton έκανε πήρε μια κακή απόφαση ζωής/καριέρας καταβρέχοντας τον Πούτιν με σαμπάνια στο Σότσι".

"Ο Πούτιν προειδοποίησε τον Lewis Hamilton: Θα σε θάψω!".

Απρόσεχτος ξανά...

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Hamilton συμπεριφέρεται απερίσκεπτα με μια σαμπάνια στα χέρια.

Στο κινεζικό Grand Prix στην πίστα της Σαγκάης ο Βρετανός είχε καταβρέξει ένα grid girl στο πρόσωπο, πράξη για την οποία κατηγορήθηκε από αντισεξιστικές οργανώσεις, οι οποίες κινήθηκαν νομικά εναντίον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

GP Ρωσίας: Δεν χάνει το πρωτάθλημα ο Hamilton

Hamilton: "Περήφανος που πέρασα τον Senna"

News 24/7

24MEDIA NETWORK