Οδηγός F1 ο David Guetta! (VIDEO)

Γεμάτο Formula 1 και εντυπωσιακές παρουσίες είναι το νέο video clip του Γάλλου.

Οδηγός F1 ο David Guetta! (VIDEO)

Τον έχουμε δει στα paddock, τον έχουμε δει στο grid, τον έχουμε δει να ξεσηκώνει το κοινό στο περιθώριο Grand Prix. Τώρα όμως, τον βλέπουμε και σε ρόλο οδηγού! Ο λόγος για τον διάσημο DJ και παραγωγό David Guetta που μόλις κυκλοφόρησε ένα πραγματικά… εκρηκτικό video clip!

Αφορά στη νέα του επιτυχία που τιτλοφορείται «Dangerous», με το σενάριο να μιλά για -τι άλλο;- την κόντρα δύο οδηγών για τον παγκόσμιο τίτλο της Formula 1! Το 7λεπτο clip περιλαμβάνει στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και από άλλους θεσμούς, ως… εισαγωγή για το κυρίως πιάτο. Βέβαια εκεί, ούτε ο ήχος του V8 κινητήρα της Lotus E20 (σ.σ. μονοθέσιο του 2012) τραβάει την προσοχή, ούτε ο Guetta αλλά ούτε και ο αντίπαλός του τον οποίο υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός James Purefoy που ίσως θυμάστε από τις ταινίες «Solomon Kane» και «Ironclad».

Ο σκηνοθέτης του video clip, Jonas Åkerlund, φρόντισε να μας αναστατώσει γεμίζοντας τα πλάνα με πραγματικά εντυπωσιακές παρουσίες που επισκιάζουν οτιδήποτε άλλο. Για την ιστορία, ο Guetta κατακτά τη νίκη και τον τίτλο (σ.σ. λογικό αφού είναι ο μόνος στην πίστα με μονοθέσιο F1 διετίας, κόντρα σε μονοθέσια άλλων κατηγοριών) και ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δίπλα του είναι ο εκνευρισμένος Purefoy αλλά και σε ρόλο guest star, ο επίσημος οδηγός της Lotus στη Formula 1, Romain Grosjean!

Το «Dangerous» συμπεριλαμβάνεται στο έκτο άλμπουμ του 47χρονου πια Guetta, με τίτλο «Listen», που κυκλοφόρησε πριν από μία εβδομάδα. Φωνητικά κάνει ο Sam Martin.

News 24/7

24MEDIA NETWORK