Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις από το Μεξικό

Η δράση στο μαγικό κόσμο της F1 συνεχίζεται χωρίς διάλειμμα

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις από το Μεξικό

Για τελευταία φορά στο φετινό καλεντάρι της Formula 1, έχουμε αγώνες που διεξάγονται σε συνεχόμενα Σαββατοκύριακα. Μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Circuit of the Americas, η δράση μεταφέρεται νοτιότερα και συγκεκριμένα στην Πόλη του Μεξικού.

Η πίστα Ερμάνος Ροντρίγκες φιλοξενεί τον δέκατο ένατο αγώνα της σεζόν, που πλέον έχει μπει για τα καλά στην τελική της ευθεία. Μάλιστα, μπορεί να κριθεί και ο παγκόσμιος τίτλος αφού σε περίπτωση νίκης του Nico Rosberg και μη βαθμολόγησης του Lewis Hamilton, η μεταξύ τους διαφορά θα ανέβει στους 51 πόντους, με 50 διαθέσιμους στα Grand Prix Βραζιλίας και Άμπου Ντάμπι.

Όσο για τις ώρες διεξαγωγής ελεύθερων δοκιμών και κατατακτήριων, δεν έχουμε αλλαγές σε σχέση με τη μάχη του Τέξας – όλα πάλι γίνονται απόγευμα και βράδυ σε ώρα Ελλάδας. Η μοναδική διαφορά αφορά στον αγώνα της Κυριακής κι αυτό λόγω της αλλαγής ώρας στα μέρη μας!

Όπως πάντα, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη δράση live, σε high definition και χωρίς διαφημίσεις από την τηλεόραση του OTE TV.

Αναλυτικά λοιπόν:

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

17.50-19.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 – OTE TV (LIVE)

21.50-23.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 – OTE TV (LIVE)

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

17.50-18.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – OTE TV (LIVE)

20.50-22.00 Κατατακτήριες δοκιμές – OTE TV (LIVE)

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

20.45-23.00 Αγώνας – ΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)

News 24/7

24MEDIA NETWORK