Ομοφωνία στη συνάντηση των ομάδων: Επιστροφή στο παλιό σύστημα

Όλα δείχνουν πως το αμφιλεγόμενο νέο σύστημα κατατακτήριων δοκιμών θα εγκαταλειφθεί άμεσα.

Ομοφωνία στη συνάντηση των ομάδων: Επιστροφή στο παλιό σύστημα

Μετά την έντονη κριτική που ασκήθηκε στο νέο σύστημα κατατακτήριων δοκιμών της Formula 1, σας ενημερώσαμε το Σάββατο (29/3) πως αποφασίστηκε έκτακτη συνάντηση όλων των υπευθύνων των ομάδων λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του Grand Prix Αυστραλίας.

Αυτή πραγματοποιήθηκε και όπως αναμενόταν, όλοι συμφώνησαν πως όσα έγιναν στη "μάχη" των κατατακτήριων του εναρκτήριου αγώνα της χρονιάς, δεν υπήρχε περιθώριο να επαναληφθούν ξανά.

Έτσι ομόφωνα αποφασίστηκε η επιστροφή στο παλιό σύστημα, που η αλήθεια είναι πως λειτουργούσε και λίγοι ήθελαν να αλλάξει. Πρέπει όμως η απόφαση αυτή να λάβει και την έγκριση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Αυτή αναμένεται να έρθει τις επόμενες ημέρες, ώστε στο Grand Prix του Μπαχρέιν θα που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες στην πίστα του Σακχίρ, να υιοθετηθεί ξανά το σύστημα που ίσχυε μέχρι πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

GP Αυστραλίας: Θρίαμβος Rosberg στην πρεμιέρα!

Τρομακτικό ατύχημα για Alonso

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA