Ονειρεύονται επιστροφή Brawn στη Ferrari!

Οι Ιταλοί προσπαθούν να πείσουν τον «στρατηγό» της χρυσής εποχής της Scuderia

Ονειρεύονται επιστροφή Brawn στη Ferrari!

Μπορεί ο Michael Schumacher να κατακτούσε τις νίκες και τους τίτλους, όμως μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην περίοδο αυτοκρατορίας της Ferrari στις αρχές της χιλιετίας, είχε ο Ross Brawn. Ο Βρετανός κατείχε το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στη Scuderia από το 1997 έως το 2006 και ήταν το μυαλό πίσω από τις επιτυχίες της.

Έτσι τώρα, στα μισά μίας ακόμα σεζόν που αποδεικνύεται αποτυχημένη για την ιταλική ομάδα, το όνομά του έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο 61χρονος ακόμα προτιμάει το… ψάρεμα, στο οποίο επιδίδεται από το 2013 όταν και αποχώρησε από τη Mercedes και γενικά από την F1.

Οι Ιταλοί φέρονται να προσπαθούν να τον πείσουν, έστω και για συνεργασία… part time. Από την εξέλιξη αυτής της προσπάθειας ενδέχεται να κριθούν πολλά στη δομή της τεχνικής ομάδας της Ferrari, αφού μετά την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του επικεφαλής της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene, τώρα φαίνεται πως τίθεται υπό αμφισβήτηση και το μέλλον του τεχνικού διευθυντή, James Allison.

O πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, έχει το μαχαίρι, έχει και το καρπούζι και σύντομα αναμένεται να πάρει αποφάσεις. Όλα αυτά ενώ το Grand Prix Ουγγαρίας φαντάζει ως μία από τις καλύτερες ευκαιρίες που θα έχει η ιταλική ομάδα να κατακτήσει νίκη μέσα στο 2016.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA