Όταν οι X-MEN αγάπησαν την F1

Ο Πάνος Σεϊτανίδης θυμάται επισκέψεις στα paddock της πίστας του Μόντρεαλ.

Όταν οι X-MEN αγάπησαν την F1

Λόγω γεωγραφικής θέσης, κοινώς, μία σύντομη πτήση από κάθε μεγαλούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Grand Prix του Καναδά αποτελεί όπως και το Μονακό, συχνό προορισμό αστέρων του κινηματογράφου.

Ειδικά πέρυσι, τα paddock στο σιρκουί Gilles Villeneuve είχαν γεμίσει... "υπέρ - ήρωες" αφού εκεί βρέθηκε σχεδόν όλο το cast της δημοφιλούς σειράς ταινιών "X-Men". Πρώτος και καλύτερος, ο φανατικός πλέον της Formula 1, Michael Fassbender.

Ο 37χρονος δεν περιορίστηκε στο να θαυμάζει από κοντά τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Red Bull RB9 αλλά συζήτησε εκτενώς και με τον άνθρωπο που την οδήγησε στον τίτλο, τον Sebastian Vettel.

Νιώθοντας... σαν στο σπίτι του στο γκαράζ της Red Bull Racing, ο γεννημένος στη Χαϊδελβέργη ηθοποιός που τον έχουμε θαυμάσει ακόμα στις ταινίες "300", "Προμηθέας", "Άδωξοι Μπάσταρδη", "Μία επικίνδυνη μέθοδος", "12 χρόνια σκλάβος", "Ο συνήγορος" κ.α. συνομίλησε σε ευχάριστο κλίμα και με τον επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Chirstian Horner.

Όμως ο... "Magnetto" δεν ήταν μόνος. Μαζί του στα paddock του Μόντρεαλ βρέθηκε και η υπόλοιπη "παρέα", που ξεναγήθηκε στον μαγικό κόσμο της Formula 1 από τον υπεύθυνο Τύπου της Caterham F1, Tom Webb. Εδώ κατά σειρά οι Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence, Zoe Kravitz και James McAvoy.

Μάλιστα ο "Charles Xavier" στη σειρά ταινιών "X-Men" δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να λάβει μέρος σε ένα δοκιμαστικό pit stop. Εδώ "πειραματίζεται" με ένα αερόκλειδο.

Ξεφεύγοντας από το πλαίσιο των κινηματογραφικών υπέρ - ηρώων, στα paddock του Μόντρεαλ έχουμε κατά καιρούς συναντήσει διάφορους άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Όπως για παράδειγμα ο Jason Priestley, πρωταγωνιστής στη πάλαι ποτέ δημοφιλή σειρά "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills".

Εκεί δίπλα και ο Hugh Grant, ένας ακόμα ηθοποιός που συχνά παίρνει γεύσεις από την αδρεναλίνη της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μένει να δούμε ποιοι θα κάνουν φέτος της εμφάνισή τους στα paddock του Grand Prix Καναδά, καθώς ο μαγικός κόσμος της Formula 1, τραβάει τους celebrities κάθε χώρου, όπως το μέλι, τις μέλισσες...

*Ραντεβού τη Δευτέρα (9/6) στις 21:30 για να σχολιάσουμε παρέα όλα όσα έγιναν στο Grand Prix του Καναδά!

Για όλες τις εξελίξεις στη Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK