Ούτε στη Red Bull πίστευαν ότι... νίκησε ο Ρικιάρντο στο Μονακό

Ασυναγώνιστος στο κλασικότερο γκραν πρι της σεζόν ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull, επανέλαβε ό,τι πριν από δύο χρόνια. Η απρόσμενη "υποδοχή" από τους επικεφαλής της ομάδας του.

Ούτε στη Red Bull πίστευαν ότι... νίκησε ο Ρικιάρντο στο Μονακό

"Καλή δουλειά, φίλε. Δεν ξέρω πως το έκανες αυτό". Τούτη ήταν η ατάκα που ακούστηκε τη στιγμή που ο Ντάνιελ Ρικιάρντο περνούσε τη γραμμή του τερματισμού στο γκραν πρι του Μονακό αντικρίζοντας πρώτος την καρό σημαία.

Ήταν το ιδανικό φινάλε ενός παραδισένιου τριημέρου για τον Αυστραλό της RBR, ο οποίος άρχισε πρώτος τον αγώνα, χάρη στον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές, και -παρά την πίεση που σε συγκεκριμένα κομμάτια του αγώνα ένιωσε- έμεινε εκεί ως το τέλος.

Η έβδομη νίκη της καριέρας του Ρικιάρντο βρήκε τον Ζεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari) στη δεύτερη θέση και τον Λιούς Χάμιλτον (Mercedes) στην τρίτη, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαφορά να μειωθεί κατά τρεις βαθμούς. Είχε δηλαδή ο Βρετανός τις λιγότερες πιθανές απώλειες.

Συνολικά πάντως ο αγώνας στους δρόμους του Μόντε Κάρλο ήταν απ' αυτούς που θα ξεχαστούν. Διότι έλειψε το ρίσκο και η επιθετικότητα.

Την είδαμε μονάχα από τον Μαξ Φερστάπεν, που τον διακρίνει η άγνοια κινδύνου και η επιπολαιότητα, όταν προσπερνούσε τον Κάρλος Σάινθ, που τον αργοπορούσε, και καβαλούσε το κέρμπ. Χωρίς πάντως να προλάβει να... καβαλήσει και τον Νίκο Χούλκενμπεργκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK