Παραδέχθηκε την υπαιτιότητα του ο Kvyat

Εύλογα, όλοι κατηγορούν τον Daniil Kvyat για τα συμβάντα του πρώτου γύρου όπου έπεσε δύο φορές πάνω στον Sebastian Vettel, με αποτέλεσμα να τον βγάλει εκτός αγώνα. Ο Ρώσος ζήτησε συγνώμη για τη νέα "κόντρα" του με τον Γερμανό.

Παραδέχθηκε την υπαιτιότητα του ο Kvyat

Τόσο οι εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης όσο και ο Γερμανός αλλά και η ομάδα του, δεν ήταν ιδιαιτέρως ευγενικοί έναντι του Ρώσου.

Όταν μετά το τέλος του αγώνα του Σότσι, αυτός βρέθηκε στη μεικτή ζώνη, αναγκαστικά βρέθηκε να αμύνεται μπροστά από τα μικρόφωνα.

"Δεν περίμενα να επιβραδύνει τόσο πολύ και όταν άρχισα να πατάω το φρένο ήταν αργά. Έτσι ήρθε η πρώτη επαφή. Στη δεύτερη ήμουν πίσω του και δεν έβλεπα τι συνέβαινε μπροστά. Πάλι επιβράδυνε και δεν είχα χρόνο να αντιδράσω! Προφανώς εγώ προκάλεσα όσα συνέβησαν, δεν νιώθω ωραία για αυτό αλλά μερικές φορές αυτά συμβαίνουν. Ίσως ήταν ο χειρότερος πρώτος γύρος της καριέρας μου αλλά από τέτοια συμβάντα μαθαίνεις. Ζήτησα συγνώμη. Πρέπει να μιλήσουμε, θα μιλήσουμε και με την ομάδα μου. Τώρα είναι εύκολο να μου επιτεθείτε, αν αυτό θέλετε να κάνετε, ελεύθερα…", είπε ενοχλημένος ο Kvyat.

Οι αγωνοδίκες του επέβαλλαν ποινή stop & go δέκα δευτερολέπτων για το διπλό συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άπιαστος ο Rosberg: Έκανε το 4 στα 4!
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA