"Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Bianchi"

Εννέα μέρες μετά το ατύχημα του Jules Bianchi στο Grand Prix της Ιαπωνίας, η ομάδα του Γάλλου, η Marussia, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της υγείας του 25χρονου πιλότου. Δείτε την αναλυτικά.

"Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Bianchi"

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Jules Bianchi εννέα ημέρες μετά το ατύχημα που υπέστη στο Grand Prix της Ιαπωνίας, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση από την ομάδα του Γάλλου πιλότου.

Η ανακοίνωση της Marussia: "Έπειτα από αίτημα της οικογένειας του Jules Bianchi, και σε συνεννόηση με το Γενικό Ιατρικό Κέντρο του Μιέ, η Marussia είναι σε θέση να παρέχει τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με την ιατρική κατάσταση του Jules:

Οι τελευταίες εννιά μέρες ήταν πολύ δύσκολες για τον Jules και την οικογένειά του. Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος στην Σουζούκα, μια σειρά από ιατρικές προκλήσεις πρέπει να προσπεραστούν και η κατάσταση παραμένει κρίσιμη εξαιτίας της διάχυτης αξονικής κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που έχει υποστεί ο Jules.

Ο Jules παραμένει σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ιατρικού κέντρου του Μιέ. Η οικογένεια του Bianchi εξακολουθεί να παρηγορείται από τις σκέψεις και τις προσευχές των υποστηρικτών του Jules και της οικογένειας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ειδικότερα, οι πολλές διαδηλώσεις υποστήριξης και αγάπης κατά τη διάρκεια του ρωσικού Grand Prix του Σότσι αποτέλεσαν τεράστια ανακούφιση για τους γονείς του Jules, τους συγγενείς, τους φίλους και όλους όσοι είναι παρόντες στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια θα παρέχει περαιτέρω ιατρικές ενημερώσεις όποτε χρειάζεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK