Παρατάει την McLaren για να τρέξει στο Indy 500 ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι τόσο απογοητευμένος με την McLaren που δεν θα τρέξει στο grand prix του Μονακό για να συμμετάσχει στο Indianapolis 500!

Παρατάει την McLaren για να τρέξει στο Indy 500 ο Αλόνσο

Η McLaren δεν μπορεί να σηκώσει ούτε εφέτος, εξαιτίας των κινητήρων της Honda, με τα αποτελέσματα στους πρώτους δύο αγώνες της Formula 1 να επιβεβαιώνουν την τραγική κατάσταση των μονοθεσείων

Ακόμη και οι ίδιοι οι πιλότοι αντιδρούν σε αυτήν την κατάσταση. Τόσο που ο πρώτος οδηγός της βρετανικής ομάδας, ο Ισπανός Φερνάντο Αλόνσο, προχώρησε σε μία ασυνήθιστη κίνηση.

Τι έκανε; Αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο grand prix του Μονακό τον ερχόμενο Μάιο για να τρέξει στον διάσημο αγώνα Indianapolis 500 στις 28 Μαΐου.

Η McLaren δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον αντικαταστάτη του, με τις πληροφορίες να φέρνουν πίσω από το τιμόνι τον Τζένσον Μπάτον, νυν πρεσβευτή της εταιρείας.

Η αιτία που ο 35χρονος οδηγός αποφάσισε έστω και για ένα αγώνα να αφήσει το μονοθέσιό του είναι ακόμα άγνωστη. Η μόνη λογική εξήγηση είναι πως θέλει να κατακτήσει το "triple crown" των αγώνων ταχύτητας, κερδίζοντας το grand prix του Μονακό, του Λε Μαν και το Indianapolis 500.

Photo credits: AP Photo/Toru Takahashi

News 24/7

24MEDIA NETWORK