Ο Massa πήγε να πατήσει τον Arrivabene

Σαν πρωτάρης πήγε να την πατήσει ο Maurizio Arrivabene στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο GP της Αυστρίας, καθώς ήταν τελείως αφηρημένος και λίγο έλειψε να... συγκρουστεί με τον Felipe Massa. Δείτε το VIDEO.

Ο Massa πήγε να πατήσει τον Arrivabene

Πρωταγωνιστής σε ένα τραγικό συμβάν, πήγε να γίνει ο επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene. Στο πλαίσιο των πρώτων ελεύθερων δοκιμών για το Grand Prix της Αυστρίας, ο ισχυρός άνδρας της Scuderia πιάστηκε "αδιάβαστος" και ενήργησε σαν πρωτάρης.

Μπαίνοντας στα πιτ για να φτάσει στο γκαράζ της Ferrari, δεν είχε την προσοχή του στραμμένη στον δρόμο και ως εκ τούτου δεν παρατήρησε το επερχόμενο μονοθέσιο του Felipe Massa.

Ευτυχώς για τον ίδιο, τα αντανακλαστικά του Βραζιλιάνου οδηγού έπιασαν "τόπο", φρενάροντας απότομα προκειμένου να μην τον χτυπήσει. Την επόμενη φορά πάντως, ο Arrivabene οφείλει να είναι πιο προσεκτικός...

Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO:

 

 

Νέα Δημοκρατία

Αρχίζουν τα όργανα στη ΝΔ, αλλά για καλό

Στην αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμούν ότι ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε υπεύθυνος στην προ ημερησίας σε αντίθεση με το “διχαστικό Τσίπρα” και προχωρούν με συνεδρίαση ΕΓ και ΠΕ, το ταξίδι στις ΗΠΑ και το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA