Ο Massa πήγε να πατήσει τον Arrivabene

Σαν πρωτάρης πήγε να την πατήσει ο Maurizio Arrivabene στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο GP της Αυστρίας, καθώς ήταν τελείως αφηρημένος και λίγο έλειψε να... συγκρουστεί με τον Felipe Massa. Δείτε το VIDEO.

Ο Massa πήγε να πατήσει τον Arrivabene

Πρωταγωνιστής σε ένα τραγικό συμβάν, πήγε να γίνει ο επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene. Στο πλαίσιο των πρώτων ελεύθερων δοκιμών για το Grand Prix της Αυστρίας, ο ισχυρός άνδρας της Scuderia πιάστηκε "αδιάβαστος" και ενήργησε σαν πρωτάρης.

Μπαίνοντας στα πιτ για να φτάσει στο γκαράζ της Ferrari, δεν είχε την προσοχή του στραμμένη στον δρόμο και ως εκ τούτου δεν παρατήρησε το επερχόμενο μονοθέσιο του Felipe Massa.

Ευτυχώς για τον ίδιο, τα αντανακλαστικά του Βραζιλιάνου οδηγού έπιασαν "τόπο", φρενάροντας απότομα προκειμένου να μην τον χτυπήσει. Την επόμενη φορά πάντως, ο Arrivabene οφείλει να είναι πιο προσεκτικός...

Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO:

 

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA