Vettel σε Ιταλίδα δημοσιογράφο: "Κράτα τη φανέλα για να σκουπίσεις τα δάκρυά σου"

Μία δημοσιογράφος του "Sky Italia" θέλησε να κάνει δώρο Sebastian Vettel μία φανέλα της εθνικής Ιταλίας, με αφορμή τα γενέθλιά του, αλλά με απώτερο σκοπό να τον... πικάρει λόγω της αναμέτρησης της "σκουάντρα ατζούρα" με τη Γερμανία για το Euro. Δείτε σε VIDEO την αντίδρασή του.

Vettel σε Ιταλίδα δημοσιογράφο: "Κράτα τη φανέλα για να σκουπίσεις τα δάκρυά σου"

Το βράδυ του Σαββάτου (02/07) η Ιταλία με τη Γερμανία θα μονομαχήσουν για μία θέση στα ημιτελικά του Euro. Η κόντρα των δύο ομάδων είναι η... παραδοσιακότερη στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την "σκουάντρα ατζούρα" να έχει το "πάνω χέρι" με βάση το παρελθόν.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του Grand Prix της Αυστρίας, μία δημοσιογράφος του "Sky Italia" θέλησε να... πικάρει τον Sebastian Vettel εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως έχει γενέθλια την Κυριακή (03/07). Η νεαρή καλλονή πλησίασε τον πιλότο της Ferrari και του έδωσε ένα κουτάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε μία φανέλα της εθνικής Ιταλίας.

Όπως αναμενόταν, ο Vettel αρνήθηκε ευγενικά να δεχθεί το δώρο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να κρατήσει τη φανέλα για να σκουπίσει τα δάκρυα της μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γερμανία - Ιταλία: Το απόλυτο ντέρμπι της Ευρώπης
Ποινές για Rosberg και Vettel

News 24/7

24MEDIA NETWORK