Παρουσιάστηκε μέσω ίντερνετ η νέα Ferrari

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες στην Ιταλία δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της τελετής παρουσίασης της νέας Ferrari, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (03/02) αλλά οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας βρήκαν τον τρόπο να την παρουσιάσουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

Παρουσιάστηκε μέσω ίντερνετ η νέα Ferrari

Το κάτασπρο τοπίο στο Μαρανέλο δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της προγραμματισμένης παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της Ferrari αλλά η λύση δόθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η Ferrari παρουσίασε την F2012 με την οποία ευελπιστεί να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1.

Η ιταλική ομάδα, η οποία πανηγύρισε μόλις μία νίκη την περασμένη χρονιά, άρχισε τη δημιουργία του νέου μονοθεσίου από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν και έριξε το βάρος στη βελτίωση της αεροδυναμικής του.

Μάλιστα, η Ferrari επέστρεψε και στην παραδοσιακή κωδική ονομασία των μονοθεσίων της (F2012) μετά την περυσινή εξαίρεση (F150) για τη συμπλήρωση 150 χρόνων από την ίδρυσή της.

Την επόμενη εβδομάδα θα λάβουν χώρα στην πίστα Χερέθ της Ισπανίας οι πρώτες δοκιμές και η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 ανοίγει στις 18 Μαρτίου με τη διεξαγωγή του Grand prix της Μελβούρνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK