Πάρτι στα εργοστάσια της Mercedes για τον τίτλο κατασκευαστών

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Mercedes κατέκτησε τον τίτλο κατασκευαστών και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι στα εργοστάσιά της, παρουσία φυσικά των οδηγών της ομάδας, Lewis Hamilton και Nico Rosberg.

Πάρτι στα εργοστάσια της Mercedes για τον τίτλο κατασκευαστών

H ποινή στον Raikkonen στην πίστα του Σότσι της Ρωσίας, είχε σαν αποτέλεσμα να κατακτήσει η Mercedes νωρίς νωρίς τον τίτλο κατασκευαστών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως ήταν φυσικό ο τίτλος πανηγυρίστηκε δεόντως σταεργοστάσιατης στο BrixworthκαιBrackley, όπου το παρών έδωσαν φυσικά και οι οδηγοί της ομάδας, Lewis Hamilton και Nico Rosberg.

ΟDr.Dieter Zetsche, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου τηςDaimlerAGκαι επικεφαλής τωνMercedes-Benz Cars,συγχαίρει την ομάδα της Formula 1

"Τι καταπληκτική στιγμή για τη Mercedes-Benz! Συγχαρητήρια στις ομάδες του Brackley και του Brixworth που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να κάνουν πραγματικότητα αυτόν τον άθλο, να κερδίσουν το δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Μετά το πρωτάθλημα του 2014, σηκώσαμε ξανά τον πήχη ψηλά για να κατακτήσουμε έναν ακόμα τίτλο. Έπρεπε να το κάνουμε καθώς οι αντίπαλοί μας, μάς δημιούργησαν αρκετούς πονοκεφάλους ανεβάζοντας το επίπεδο απόδοσής τους. Η δουλειά που κάνει η ομάδα μας αντιπροσωπεύει πλήρως την κινητήρια δύναμη της Mercedes-Benz: η καλύτερη δυνατή τεχνολογία. Η πιο αποδοτική υβριδική μονάδα ισχύος που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία μας, η κορυφαία αεροδυναμική και ο έξυπνος σχεδιασμός σε κάθε εξάρτημα της W06 Hybrid.

Όμως δεν πρέπει να αμελούμε τον παράγοντα – άνθρωπο που είναι ο πιο σημαντικός: Έχουμε πίσω από το τιμόνι δύο εξαιρετικούς αθλητές, τον Λιούις και τον Νίκο, και μία φανταστική ομάδα που παλεύει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Μαζί κατάφεραν έως τώρα να πάρουν 12 νίκες σε 15 αγώνες. Η δουλειά τους έχει μετατρέψει κάθε εργαζόμενο στη Mercedes-Benz, σε παγκόσμιο πρωταθλητή και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό!".

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Hamilton είναι κοντά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών για δεύτερη σερί χρονιά καθώς έχει 66 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Sebastian Vettel.

News 24/7

24MEDIA NETWORK