Περιμένει ποινή και τον Grosjean

Οι αλλαγές στο grid του Grand Prix Γερμανίας αναμένεται να συνεχιστούν.

Μετά τους Nico Hulkenberg και Carlos Sainz, ένας ακόμα οδηγός αναμένεται να δεχθεί ποινή στο grid του Grand Prix Γερμανίας που διεξάγεται σήμερα στην πίστα του Χόκενχαϊμ: αυτός είναι ο Romain Grosjean!

Ο Γάλλος οδηγός άλλαξε κιβώτιο ταχυτήτων μετά τις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου, καθώς μόλις στον τέταρτο γύρο του στο FP3 άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα και μάλιστα βγήκε και εκτός πίστα στη στροφή 3.

Καθώς το πρόβλημα εντοπίστηκε στο κιβώτιο, η Haas F1 το άλλαξε και έτσι θα λάβει ποινή πέντε θέσεων ενόψει της εκκίνησης του αγώνα. Ο Γάλλος είχε σημειώσει τον δέκατο-πέμπτο καλύτερο χρόνο στη μάχη της pole position.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χάνει τρεις θέσεις ο Sainz
Ποινή για τον Hulkenberg
Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA