Philip Bianchi: "Ο Jules θα βγει νικητής"

O πατέρας του Jules Bianchi, Philip, μίλησε για την αγωνία που περνάει η οικογένεια, για το κουράγιο που παίρνει από την περίπτωση του Σουμάχερ, ενώ θεωρεί πως ο γιος του δεν θα εγκαταλείψει και θα βγει νικητής.

Philip Bianchi: "Ο Jules θα βγει νικητής"

"Η κατάσταση είναι απελπιστική. Κάθε φορά που το τηλέφωνο χτυπάει, γνωρίζουμε πως μπορεί να είναι το νοσοκομείο για να μας πει πως ο Jules είναι νεκρός", δήλωσε ο πατέρας του Bianchi. "Αρχικά μας είπαν πως οι πρώτες 24 ώρες είναι κρίσιμες. Στη συνέχεια ήταν οι πρώτες 72 ώρες και βρισκόμαστε εδώ ακόμα με τον Jules που παλεύει".

Ο Philip Bianchi θεωρεί πως ο γιος του θα τα καταφέρει: "Ο Jules θα επιτύχει στο σημαντικότερο γύρο της ζωής του. Δεν θα εγκαταλείψει. Είμαι σίγουρος για αυτό. Το βλέπω. Το πιστεύω. Του μιλάω. Γνωρίζω πως μπορεί να με ακούσει. Οι γιατροί του μας είπαν πως είναι ήδη θαύμα, κανένας δεν έχει επιβιώσει από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Ο Jules δεν θα εγκαταλείψει. Ο γυμναστής του, ο Αντρέα μας λέει πως αν υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να το κάνει να συμβεί, αυτός είναι ο Jules".

Ο οδηγός της Marussia υπέστη διάχυτη αξονική εμβολή, όταν το μονοθέσιο χτύπησε στο γερανό. "Είναι δύσκολο. Σε μια εβδομάδα έχει καταστραφεί η ζωή της οικογένειας μας. Τί κάνουμε εδώ; Ζούμε έναν εφιάλτη σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι μας. Όταν ο Jules θα γίνει καλύτερα μπορούμε να τον μεταφέρουμε σε άλλο νοσοκομείο, ίσως στο Τόκιο και όλα θα γίνουν ευκολότερα. Αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Αν θα γίνει. Δεν έχουμε καμία εγγύηση, απλά πρέπει να περιμένουμε. Οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι, αλλά κανένας δεν μιλάει αγγλικά", είπε αναφερόμενος στην ιατρική ομάδα του πανεπιστημίου στο Μίε στο οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ο Bianchi.

News 24/7

24MEDIA NETWORK