Πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός της Formula 1 o Hamilton

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton, αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Mercedes το οποίο θα του αποφέρει 32.000.000 ευρώ το χρόνο, μετατρέποντάς τον στον πιο ακριβοπληρωμένο οδηγό της Formula 1.

Πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός της Formula 1 o Hamilton

O Lewis Hamilton, που κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Mercedes, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα "dailystar" το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο οδηγό της Formula 1.

Ο 30χρονος οδηγός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την γερμανική ομάδα το 2013, όμως πρόθεση των διοικούντων είναι να υπάρξει αναπροσαρμογή κι ο Hamilton να επεκτείνει τη συνεργασία του με ακόμα υψηλότερες αποδοχές.

Η Mercedes προσπάθησε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος να συμφωνήσει με τον Βρετανό οδηγό, όμως ο ίδιος δεν ήθελε να αποσπαστεί από τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα οι δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να υπογράψουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

"Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε τον Lewis. Δεν ανησυχώ για την καθυστέρηση καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Δεν βιαζόμαστε", δήλωσε ο "θρύλος" της Formula 1, Niki Lauda, ο οποίος κατέχει διοικητική θέση στη γερμανική ομάδα.

Από την πλευρά του ο Hamilton είναι θετικός, "πλέκοντας" το εγκώμιο της Mercedes: "Ο καθένας θα ήθελε να βρίσκεται σε μία τόσο σπουδαία ομάδα. Με βοήθησε να εκπληρώσω το όνειρό μου με ένα εξαιρετικό μονοθέσιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK