Ποινές για Rosberg και Vettel

Οι δύο Γερμανοί χάνουν από 5 θέσεις λόγω αλλαγής κιβωτίου.

Ποινές για Rosberg και Vettel

Μπορεί ο Nico Rosberg να σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Αυστρίας και ο Sebastian Vettel τον τέταρτο, όμως αμφότεροι θα εκκινήσουν από πολύ πιο πίσω τον ένατο αγώνα της σεζόν! Τόσο ο οδηγός της Mercedes όσο και ο οδηγός της Ferrari, έχουν ποινή πέντε θέσεων στο grid λόγω αλλαγής κιβωτίου!

Πρώτη δηλώθηκε η αλλαγή του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, που θα εκκινήσει τον αγώνα του Red Bull Ring από την ένατη θέση. Αυτή προέκυψε μετά από έρευνα που έκανε η ιταλική ομάδα μετά τον αγώνα του Μπακού, όπου εντόπισε μία αστοχία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εγκατάλειψη στην Αυστρία. Προληπτικά λοιπόν, προχώρησε στην αντικατάστασή του.

Για τον Rosberg η αλλαγή κιβωτίου ήρθε μετά το ατύχημά του στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας κατέστρεψε την W07 Hybrid, με αποτέλεσμα οι μηχανικοί του να πρέπει να τοποθετήσουν νέα μονάδα, πράγμα που κατάφεραν μόλις μερικά λεπτά πριν την έναρξη των κατατακτήριων. Έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να λάβει μέρος στη μάχη της pole, να σημειώσει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο και έτσι να εκκινεί τον αγώνα από την έβδομη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

GP Αυστρίας (QP): Pole μετά από θρίλερ για Hamilton

News 24/7

24MEDIA NETWORK