Ποινή για Ericsson

Δύο βαθμοί ήταν η ποινή που επέβαλαν οι αγωνοδίκες του Grand Prix της Αυστρίας στον οδηγό της Sauber, Marcus Ericsson, επειδή ξεκίνησε με το μονοθέσιο του πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα.

Ποινή για Ericsson

Πιο συγκεκριμένα, οι αγωνοδίκες του Grand Prix της Αυστρίας εξέτασαν την εκκίνηση του Marcus Ericsson και αποφασίστηκε να τιμωρηθεί ο Σουηδός πιλότος της Sauber με ποινή δύο βαθμών καθώς ξεκίνησε τον αγώνα πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα.

Με τους δύο αυτούς βαθμούς λοιπόν, ο Marcus Ericsson φτάνει τους πέντε συνολικά βαθμούς ποινής για φέτος και σε περίπτωση που τιμωρηθεί με ακόμα επτά (12 στο σύνολο) τότε θα αποβληθεί από ένα Grand Prix της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη:

GP Αυστρίας: Ένας τέλειος Rosberg

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA