Ποινή πέντε θέσεων για Gutierrez

Ο Μεξικανός έκλεισε τον Wehrlein στο FP3 του Βελγίου.

Ποινή πέντε θέσεων για Gutierrez

Μετά από τον καταιγισμό ποινών για αλλαγές μονάδων ισχύος, έχουμε και την πρώτη ποινή για ατόπημα εντός πίστας στο Βέλγιο.

Αποδέκτης αυτής είναι ο Esteban Gutierrez, ο οποίος τιμωρήθηκε γιατί έκλεισε τον Pascal Wehrlein κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Βελγίου.

Η αντίδραση του οδηγού της Manor μέσω team radio ήταν έντονη, καθώς αποκάλεσε τον συνάδελφό του στη Haas ηλίθιο (μεταξύ άλλων).

Οι αγωνοδίκες αναγνώρισαν την επικινδυνότητα της κίνησης του Gutierrez και του επέβαλαν ποινή πέντε θέσεων στο grid αλλά και 3 πόντους ποινής στην αγωνιστική του άδεια. Ο Μεξικανός θα εκκινήσει 18ος αφού στις κατατακτήριες δοκιμές σημείωσε τον 13ο καλύτερο χρόνο.

Το πάνελ των αγωνοδικών στο Βέλγιο αποτελείται από τους Dr. Gerd Ennser, Felipe Giaffone και Danny Sullivan.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA