Ποινή πέντε θέσεων για τον Hamilton

Η σεζόν συνεχίζει να μην πηγαίνει πολύ καλά για τον Lewis Hamilton, ο οποίος τιμωρήθηκε μεε ποινή 5 θέσεων στο grid, λόγω αλλαγής κιβωτίου ταχυτήτων την Πέμπτη, ενόψει του κυριακάτικου Grand Prix στη Σανγκάη.

Ποινή πέντε θέσεων για τον Hamilton

Οι άνθρωποι της Mercedes θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν σε έναν από τους επόμενους αγώνες το κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο είχε καταστραφεί στο τελευταίο grand prix του Μπαχρέιν, όμως προτιμήθηκε να γίνει τώρα, καθώς θεωρούσαν πως η ποινή σε μια πίστα όπως αυτή της Σανγκάη, θα ήταν λιγότερο επώδυνη συγκριτικά με τους αγώνες που ακολουθούν.

Το κακό για τον Hamilton είναι ότι βρίσκεται ήδη 17 πόντους πίσω από τον ομόσταυλό του, Nico Rosberg, μετά τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς και κινδυνεύει να χάσει κι άλλο έδαφος, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα εκκινήσει την Κυριακή από την 6η θέση, αν καταφέρει το Σάββατο στις κατατακτήριες δοκιμές να είναι πρώτος.

Για την ποινή του ενημέρωσε μέσω instagram και ο ίδιος ο Βρετανός πιλότος, δηλώντας ωστόσο την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK