Πότε πάτησε φρένο η Ferrari

Η ιταλική ομάδα έχει σταματήσει καιρό τώρα την εξέλιξη της SF16-H.

Πότε πάτησε φρένο η Ferrari

Για πρώτη φορά από το 2014, η Ferrari βλέπει την πλάτη της Red Bull Racing στη βαθμολογία κατασκευαστών. Έχοντας συμπληρώσει τρεις αγώνες εκτός βάθρου, η ιταλική ομάδα ακολουθεί πτωτική πορεία, που συνδυάζεται και από εσωτερικές «θύελλες» όπως η αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή James Allison.

O επικεφαλής της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene, αποκάλυψε στο motorsport.com γιατί η ομάδα του έχει μείνει πίσω. "Δεν είχαμε ουσιαστική βελτίωση στον τομέα της παραγωγής κάθετης δύναμης από τη Βαρκελώνη και μετά. Αυτό είναι το πρόβλημα. Στον Καναδά είχαμε την αναβάθμιση κινητήρα και δεν φάνηκε. Ξέρουμε όμως σε ποιον τομέα πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειες μας και θα δουλέψουμε σκληρά – αν και δεν θα είναι εύκολο.

Είναι δύσκολο να βρεις την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην αναζήτηση μηχανικής πρόσφυσης και πρόσφυσης βάσει αεροδυναμικής απόδοσης. Πρέπει να δουλέψουμε και στους δύο τομείς γιατί προς το παρόν, φαίνεται να μιλούν διαφορετικές γλώσσες οι υπεύθυνοι αυτών των δύο τμημάτων".

Πάντως ο Ιταλός ξεκαθάρισε πως παρότι πλέον η Ferrari έχει πέσει πίσω από τη Red Bull, δεν πρόκειται να παραδοθεί.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA