Ράικονεν: "Δεν είμαστε βλάκες"

Αισιόδοξος για την πορεία της Ferrari εμφανίστηκε ο Κίμι Ράικονεν, ο οποίος επεσήμανε πως στη Scuderia δεν είναι βλάκες και ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να παρουσιαστούν βελτιωμένοι ενόψει της συνέχειας.

Ράικονεν: "Δεν είμαστε βλάκες"

Η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Κίμι Ράικονεν, ο οποίος έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι την 7η θέση κι αυτό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Formula 1 στην Αυστραλία. Ο Φινλανδός ωστόσο, δεν χάνει την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας και τονίζει πως οι μηχανικοί της Scuderia δεν είναι βλάκες.

"Τουλάχιστον στα χαρτιά το Μπαχρέιν είναι μια από τις πιο δύσκολες πίστες για εμάς, αλλά για τη συνέχεια θα έχουμε νέα μέρη και ελπίζω να παρουσιάσουμε σημάδια βελτίωσης. Δεν είμαστε βλάκες, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ο κόσμος που δουλεύει για τη Ferrari δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο. Δεν είμαστε χαζοί. Δυστυχώς, προς το παρόν αυτή η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, κοιτάζοντας τα αποτελέσματα, αλλά έχω πίστη ότι η ομάδα μπορεί να γυρίσει την κατάσταση", ήταν τα λόγια του Iceman.

News 24/7

24MEDIA NETWORK