Ρίχνει το φταίξιμο στον Hamilton ο Rosberg

Ο Γερμανός θεωρεί πως φταίει ο teammate του για τη μεταξύ τους σύγκρουση.

Ρίχνει το φταίξιμο στον Hamilton ο Rosberg

Η σύγκρουση των δύο W07 Hybrid έκρινε την έκβαση του Grand Prix Αυστρίας, με τον Lewis Hamilton να κατακτά μία πολύ σημαντική νίκη και τον Nico Rosberg ουσιαστικά να τη χάνει μέσα από τα χέρια του.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, προφανώς τους διέκριναν αντίθετα συναισθήματα, είχαν όμως και αντίθετη άποψη σχετικά με το τι συνέβη στη στροφή2 του Red Bull Ring. O Rosberg θεωρεί πως το φταίξιμο, ανήκει στον teammate του…

"Είμαι απογοητευμένος. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Ήμουν σίγουρος πως θα κερδίσω αυτόν τον αγώνα και τελικά τον έχασα στον τελευταίο γύρο. Ήταν πολύ έντονο. Είχαμε μάχη εντός πίστας και είχα πρόβλημα με τα φρένα μου γιατί προς το τέλος είχαν αρχίσει να υπερθερμαίνονται. Είχε αρχίσει να πέφτει και η απόδοση των ελαστικών μου κι έτσι ο Lewis είχε την ευκαιρία του. Όμως ήμουν σίγουρος πως μπορούσα να αμυνθώ και να πάρω τη νίκη, ήμουν στην εσωτερική, έψαξα βαθιά την κορυφή της στροφής αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Εγώ είμαι στην εσωτερική, εγώ ορίζω την τροχιά μου. Και ξαφνιάστηκα που ο Lewis έστριψε το τιμόνι. Αυτό προκάλεσε τη σύγκρουση", είπε ο Rosberg.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA