"Σε διαδικασία αφύπνισης ο Σουμάχερ"

Η μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Ζάμπινε Κεμ, επιβεβαίωσε πως ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης, ένα μήνα μετά από το ατύχημα που υπέστη κάνοντας σκι στο Μεριμπέλ.

"Σε διαδικασία αφύπνισης ο Σουμάχερ"

Την Τετάρτη (29/1) η μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Ζάμπινε Κεμ διέψευσε τα όσα γράφτηκαν που ήθελαν τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης. Με νέα ανακοίνωσή της όμως την Πέμπτη (30/1), επιβεβαίωσε την είδηση, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία της οικογένειας του Γερμανού για σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής.

Συγκεκριμένα, η Κεμ τόνισε: "Η νάρκωση του Μίχαελ Σουμάχερ έχει περιοριστεί από τους γιατρούς προκειμένου να τους επιτρέψει να ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισης. Για την προστασία της οικογένειας, είχε εξ αρχής συμφωνηθεί από τα ενδιαφερόμενα μέλη να κοινοποιούνται πληροφορίες μόνο μία φορά. Σημειώστε ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση".

Στη συνέχεια τόνισε: "Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ ζητά ξανά να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή και το ιατρικό απόρρητο και να μην ενοχλείτε τους γιατρούς που φροντίζουν τον Μίχαελ. Την ίδια ώρα, η οικογένεια επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τη συμπαράστασή σας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK