Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης η Caterham

Στους αρμόδιους διαχειριστές παραδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η διοίκηση της Caterham, η οποία πτώχευσε και το μέλλον της στη Formula 1 τίθεται εν αμφιβόλω, αρχής γενομένης από το αμερικανικό Grand Prix.

Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης η Caterham

Η εταιρία Engavest είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει την ομάδα, αλλά πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι ο Τόνι Φερνάντες δεν της μεταβίβασε τις μετοχές, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Caterham, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι η εταιρία δεν πληρούσε ορισμένες από τις προϋποθέσεις της πώλησης, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής των πιστωτών.

"Μετά από χθεσινοβραδινό αίτημα από τους διαχειριστές της Caterham και τους νομικούς συμβούλους του κ. Τόνι Φερνάντες, οι εκπρόσωποι της Caterham έχουν συμφωνήσει, με κατοχυρωμένα όλα τα δικαιώματα, να παραδώσουν τη διαχείριση της ομάδας στον Φίνμπαρ Ο' Κόνελ, προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία και η προετοιμασία της για τις επικείμενες διοργανώσεις", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με δηλώσεις του στο "Reuters" πριν από την έκδοση της παραπάνω ανακοίνωσης, ο Ο' Κόνελ αποκάλυψε ότι αρκετοί παράγοντες τον προσέγγισαν για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για το μέλλον της ομάδας, ωστόσο φαντάζει δύσκολη η συμμετοχή της στο αμερικανικό Grand Prix του επόμενου Σαββατοκύριακου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK