Σκέψεις για ακύρωση των αλλαγών στα επίσημα δοκιμαστικά

Αλλαγές επί αλλαγών στα επίσημα δοκιμαστικά, αφού τίποτα δεν είναι βέβαιο κατά τον Bernie Ecclestone.

Σκέψεις για ακύρωση των αλλαγών στα επίσημα δοκιμαστικά

Η απόφαση για αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής των επίσημων δοκιμαστικών που ανακοινώθηκε την Πέμπτη, πέντε ημέρες αργότερα τίθεται εν αμφιβόλω, δια στόματος Bernie Ecclestone.

Ο εμπορικός διευθυντής της Formula 1 είχε προειδοποιήσει μέσω συνέντευξης στον "Independent" ότι τα πλάνα για τις αλλαγές μετατίθενται για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, στην Ισπανία τον Μάιο, και όχι με την έναρξη της σεζόν στην Αυστραλία.

Παρ' όλα αυτά, με νέες δηλώσεις του στο "Forbes", ο Ecclestone δεν δείχνει βέβαιος για την εφαρμογή τους: "Θα δούμε εάν οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν, θα ανατραπούν".

Το νέο φορμάτ διεξαγωγής των επίσημων δοκιμών του Σαββάτου προβλέπει διαδικασία στην οποία ο πιο αργός πιλότος κάθε 90 δευτερόλεπτα αποσύρεται από την πίστα, μέχρι να μείνουν οι δύο πιο γρήγοροι.

"Στην Αυστραλία θα είναι το παλιό σύστημα και το νέο ίσως χρησιμοποιηθεί στην Ισπανία. Πρέπει να γραφτεί όλο το πρόγραμμα, οπότε δεν είναι εύκολο", πρόσθεσε ο Ecclestone.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA