Στη φυλακή ο εισβολέας της Σιγκαπούρης

Στη φυλακή για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα βρίσκεται ο άνδρας που... έκοβε βόλτες στην πίστα της Formula 1 κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Σιγκαπούρης τον Σεπτέμβριο.

Στη φυλακή ο εισβολέας της Σιγκαπούρης

Σε έξι εβδομάδες φυλάκιση καταδικάστηκε ο άνθρωπος που εισέβαλε στην πίστα της Μαρίνα Μπέι κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Σιγκαπούρης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Γιόκβιταμ Πράβιν Ντόκια περπάτησε κατά μήκος της πίστας για λίγα λεπτά προτού το αυτοκίνητο ασφαλείας τον απομακρύνει, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους πιλότους που πέρασαν από δίπλα του.

Ο Ντόκια έχει, ήδη, ξοδέψει χρόνο στη φυλακή από τότε, ενώ την Τρίτη (3/11) ένα περιφερειακό δικαστήριο της Σιγκαπούρης τον καταδίκασε σε έξι εβδομάδες φυλάκιση. Σημειώνεται ότι ο δικαστής χαρακτήρισε την πράξη του 27χρονου "εγωιστική και παράτολμη".

Θυμηθείτε τη στιγμή της εισβολής του

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA