Στο Hockenheim ο "McDreamy"

Ο Patrick Dempsey είδε από κοντά το γερμανικό Grand Prix.

Στο Hockenheim ο "McDreamy"

Μπορεί στο Grand Prix της Γερμανίας να μην έδωσαν "το παρών" πολλοί celebrities όμως αυτός που εντοπίστηκε είναι… ξεχωριστός. Όχι λόγω εμφάνισης που ενδεχομένως συγκινεί τις κυρίες ή υποκριτικού ταλέντου που ποιοι είμαστε εμείς για να το κρίνουμε αλλά λόγω της αγάπης του για τους αγώνες και το αυτοκίνητο.

Ο λόγος για τον δημοφιλή ηθοποιό Patrick Dempsey που στην τηλεοπτική σειρά Grey’ s Anatomy έχει το ρόλο του Δόκτωρα Shepherd ή… McDreamy. Βρέθηκε στα paddock του Hockenheimring, καλεσμένος της Red Bull. Το Σάββατο τριγυρνούσε στο γκαράζ της Toro Rosso, την Κυριακή έβλεπε τον αγώνα από το "Σταθμό Ενέργειας" μαζί με τη σύζυγό του, Jill Fink.

Ο Dempsey λοιπόν, συνεχίζει την παράδοση που θέλει σπουδαίους ηθοποιούς (Steve McQueen, Paul Newman, Tom Cruise κ.α.) να είναι εθισμένοι με την ταχύτητα! Αποτέλεσε συνιδρυτή της Vision Racing στα IndyCar ενώ έχει πλέον δική του ομάδα, τη Dempsey Racing.

Μάλιστα, όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, περνάει κι αυτός πίσω από το τιμόνι! Ήταν 3 στην κατηγορία GT στο Rolex 24 at Daytona του 2011 ενώ έχει τρέξει στον φημισμένο 24ωρο αγώνα του Mans όπου το 2009 ήταν ένατος στην κατηγορία GT2 με μία Ferrari F430 της Team Seattle Advanced Engineering!

Επέστρεψε πέρυσι με τη δική του ομάδα και μοιραζόμενος μία Porsche 997 GT3 RSR με τους Joe Foster και Partick Long, πήραν την 4 θέση στην κατηγορία GTE Am. Φέτος, με μία 911 RSR κατετάγησαν πέμπτοι.

Για όλες τις εξελίξεις στη Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK