Συνεχίζει στη Force India o Hulkenberg

Στην επιβεβαίωση ότι ο Nico Hulkenberg, ο οποίος έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί στους 13 από τους 16 εφετινούς αγώνες, θα συνεχίσει να οδηγεί το μονοθέσιό της και την επόμενη σεζόν επιβεβαίωσε η Force India.

Συνεχίζει στη Force India o Hulkenberg

"Είναι καλό που μπορώ να επιβεβαιώσω τα σχέδιά μου για του χρόνου. Αυτή είναι μια ομάδα που γνωρίζω πάρα πολύ καλά και είχαμε μια σπουδαία χρονιά με μερικά πολύ καλά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες και πιστεύω ότι και του χρόνου μπορούμε να έχουμε ανταγωνιστικό πακέτο.

Έχουμε έναν ισχυρό συνεργάτη, τη Mercedes, και όλοι στην ομάδα είναι πεινασμένοι για μεγαλύτερες επιτυχίες. Έχω καλό προαίσθημα για το 2015 και υπάρχουν πολλά να περιμένουμε καθώς θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω στα φετινά αποτελέσματα", δήλωσε ο Γερμανός πιλότος.

Ο επικεφαλής της ομάδας Vijay Mallya, από την πλευρά του, επεσήμανε: "Όλοι στην ομάδα είναι πολύ χαρούμενοι που ο Nico θα συνεχίσει ως οδηγός της Sahara Force India και του χρόνου. Τον έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και έχει κάνει εκπληκτική δουλειά φέτος, παίρνοντας σταθερά κρίσιμης σημασίας βαθμούς. Τον γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά: είναι αγωνιστής και ξέρει να δίνει κίνητρο στην ομάδα. Είμαι πεισμένος ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο grid και είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσει να τρέχει με τα χρώματά μας".

Ο Nico Hulkenberg, ο οποίος επέστρεψε εφέτος στη Force India, έχει συγκεντρώσει 76 βαθμούς μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK