Τα αποκαλυπτήρια της νέας Ferrari

Η Ferrari έκανε τα αποκαλυπτήρια της SF15-T, του νέου μονοθεσίου της, με το οποίο οι άνθρωποι της σκουντερία ευελπιστούν να φέρουν την ανάκαμψη, μετά από την αποτυχία της περσινής χρονιάς.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας Ferrari

Fernando Alonso και Kimi Raikkonen απέτυχαν να σταθούν στο πρώτο σκαλί του βάθρου το 2014 και γι' αυτό πραγματοποιήθηκαν σαρωτικές αλλαγές από την κορυφή και τον Λούκα ντι Μοντετζέμολο, μέχρι τις παρυφές τις "πυραμίδας" της ιταλικής ομάδας.

Ο νέος επικεφαλής της Ferrari, Μαουρίτζιο Αριβαμπένε, μίλησε για τη νέα χρονιά που βρίσκει στα κόκπιτ τον 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastian Fettel στη θέση του Alonso, στο πλευρό του Raikkonen, και τόνισε ότι ο στόχος είναι "τουλάχιστον ΄δυο νίκες".

Ο Vettel, από την πλευρά του, στάθηκε στις πολλές αλλαγές: "Ήρθε πολύς νέος κόσμος σε νέες θέσεις. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε στη σωστή τροχιά. Θα ήταν λάθος να περιμένετε πολλά από εμάς. Θα είναι δύσκολο να βρεθείς ψηλά από την αρχή, αλλά ο βασικός στόχος είναι να κάνουμε πρόοδο όσο προχωράει η σεζόν".

"Η αρχή της σεζόν θα είναι ξεχωριστή. Όλα θα είναι κόκκινα, που είναι ένα μοναδικό χρώμα. Σημαίνει πάρα πολλά, υπάρχει τόσο μεγάλη ιστορία και ανυπομονό γι' αυτό".

Πέρυσι η Ferrari βρέθηκε μόλις δύο φορές στο βάθρο με τον Alonso και γι' αυτό το νέο μονοθέσιο χαρακτηρίζεται από μεγάλες αλλαγές. Το σασί είναι πιο στενό στο πίσω μέρος για καλύτερη αεροδυναμική, ενώ το ρύγχος είναι πιο μακρύ και ήπιο σε σχέση με την "ηλεκτρική σκούπα" της περσινής σεζόν.

Η SF15-T

News 24/7

24MEDIA NETWORK