Τα "πήρε" ο Vettel

Δυσαρεστημένος από την εντολή της Red Bull να αφήσει τον Daniel Ricciardo να περάσει φάνηκε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Sebastian Vettel, ο οποίος δεν έχει συνηθίσει σε ανάλογη αντιμετώπιση από την ομάδα.

Τα "πήρε" ο Vettel

Η εικόνα του Sebastian Vettel στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του περσινού, καθώς ο Γερμανός βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης, έχοντας μόλις 9 βαθμούς περισσότερους από τον νεαρό ομόσταυλό του, Daniel Ricciardo.

Κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Σαγκάης, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε εντολή από την ομάδα του να αφήσει τον Ricciardo να τον περάσει, με αποτέλεσμα να τερματίσει τελικά 5ος, πίσω από τον Αυστραλό.

Η απόφαση της Red Bull δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Vettel, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του μέσω του team radio. Συγκεκριμένα, όταν οι "κόκκινοι ταύροι" του είπαν να αφήσει τον ομόσταυλό του να τον περάσει ρώτησε: "Τι λάστιχα έχει;" και του απάντησαν: "Τα άλλαξε μετά από σένα". Στη συνέχεια ο 26χρονος αποκρίθηκε: "Κρίμα, ατυχία". Ακούστε τον διάλογο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK