Τέλος κι επίσημα ο Fernando Alonso από την Ferrari

H Ferrari ανακοίνωσε επίσημα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Fernando Alonso, ευχαριστώντας τον για την μεγάλη προσφορά του στην "Scuderia".

Τέλος κι επίσημα ο Fernando Alonso από την Ferrari

O Fernando Alonso αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την Ferrari, ύστερα από 5 αγωνιστικές περιόδους.

Σ'αυτά τα 5 χρόνια κατέκτησε 1186 βαθμούς, ανέβηκε 44 φορές στο podium και πήρε 11 νίκες.

Δηλώσεις έκανε ο επικεφαλής της Ferrari, Marco Mattiacci: "Του εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας, καθώς είχε μία εξαιρετική πορεία με την Scuderia, καθώς τα τελευταία 5 χρόνια έφτασε 2 φορές πολύ κοντά στο να κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος πως ένας τόσο μεγάλος οδηγός όπως ο Fernando Alonso θα έχει για πάντα στην καρδιά του το "Ανορθωμένο Άλογο", καθώς επίσης κι οι φίλαθλοι της Ferrari θα συνεχίσουν να του εκφράζουν την μεγάλη τους εκτίμηση".

Από την πλευρά του ο Fernando Alonso, σχολίασε: "Σήμερα δεν είναι μία εύκολη ημέρα για μένα, καθώς αν και κοιτάζω πάντα το μέλλον με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, το τέλος της σεζόν ολοκληρώνει το ταξίδι μου ως οδηγό της Ferrari. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, όμως η αγάπη μου για την Ferrari ήταν το πρώτιστο μέλημα. Ήμουν πάντα τυχερός στην καριέρα μου να παίρνω εγώ τις αποφάσεις για το μέλλον μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που κατανόησε τη θέση μου. Αφήνω την Scuderia μετά από 5 χρόνια, στην διάρκεια των οποίων έφτασα σε πολύ υψηλό επίπεδο επαγγελματικά, αντιμετωπίζοντας τεράστιες προκλήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα από την ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK