Θα ταξιδέψει στη Μαλαισία για το Grand Prix ο Alonso

Ο Fernando Alonso αναμένεται να λάβει κανονικά μέρος στο Grand Prix της Μαλαισίας, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν πως έχει βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση της υγείας του.

Θα ταξιδέψει στη Μαλαισία για το Grand Prix ο Alonso

Ο οδηγός της McLaren, Fernando Alonso, αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά στη Μαλαισία για τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος της Formula 1, καθώς πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, όπως αποκαλύπτουν βρετανικά και ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Ισπανός πιλότος, υπέστη διάσειση μετά από σύγκρουση που είχε στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης τον περασμένο Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο Grand Prix της σεζόν στην Αυστραλία.

Ακόμα κι αν ταξιδέψει στη Μαλαισία θα πρέπει να πρέπει και τα τεστ της FIA, πριν συμμετάσχει κανονικά στον αγώνα. Ο μάνατζερ του τόνισε πως αυτά τα τεστ έχουν σκοπό να μετρήσουν τα αντανακλαστικά και τις αντιδράσεις του.

Ο σύμβουλός του, Luis Garcia Abad, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες, τονίζοντας: "Είναι απόρρητο, επομένως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τη συγκεκριμένη είδηση, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα πάει στη Μαλαισία όπως έχει προγραμματιστεί".

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θα τρέξει στο Grand Prix της Αυστραλίας ο Alonso

News 24/7

24MEDIA NETWORK