Τηλεφώνησε στον Vettel o Kvyat

Μπορεί ο Sebastian Vettel να έφυγε από την πίστα του Σότσι πριν πέσει η καρό σημαία του ρωσικού Grand Prix αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Daniil Kvyat από το να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Ρώσος τηλεφώνησε στον Γερμανό για να του ζητήσει συγνώμη στο νέο επεισόδιο μεταξύ τους αγωνιστικής κόντρας.

Δεν έχει διαρρεύσει τι ακριβώς ειπώθηκε και ποια ήταν η αντίδραση του οδηγού της Ferrari αλλά αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του οδηγού της Red Bull Racing, θα πρέπει να λύθηκε –έστω σε ένα βαθμό- η παρεξήγηση.

"Είπα ότι έπρεπε να πω στους ανθρώπους με τους οποίους έπρεπε να μιλήσω. Τηλεφώνησα σε εκείνον στον οποίο θα έπρεπε να τηλεφωνήσω. Και συζητήσαμε αναλυτικά", είπε ο Kvyat.

Είναι δεδομένο πως μετά τη διπλή σύγκρουση των δύο στον πρώτο γύρο του αγώνα του Σότσι, ο Ρώσος έχει ακούσει πολλά. Δικαιολογημένα σε ένα βαθμό. Αλλά δεν πτοείται από τα λόγια του κόσμου…

"Ξέρω πως τώρα πολύς κόσμος απολαμβάνει το να συζητάει για όσα έγιναν. Ας συνεχίζουν να το κάνουν. Ξέρω πως έκανα λάθος και θα μάθω από αυτό. Συνέπεια του λάθους μου ήταν η ομάδα να μη κερδίσει τους βαθμούς που θα έπρεπε να κερδίσει σήμερα. Αλλά πλέον το άφησα πίσω μου και για μένα το συμβάν έχει τελειώσει. Είναι ανθρώπινο να γίνονται τέτοια λάθη", παραδέχθηκε ο οδηγός της Red Bull.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παραδέχθηκε την υπαιτιότητα του ο Kvyat
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA