Τι ελαστικά έμειναν σε κάθε οδηγό;

Η Pirelli αποκαλύπτει ποια σετ έχει κάθε πιλότος για το GP Ιαπωνίας.

Τι ελαστικά έμειναν σε κάθε οδηγό;

H στιγμή που τα κόκκινα φώτα θα σβήσουν στη Σουζούκα πλησιάζει (σ.σ. 08.00 ώρα Ελλάδας) και ενόψει της εκκίνησης του δέκατου έβδομου αγώνα της χρονιάς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, η Pirelli μας προσφέρει μία αναλυτική εικόνα για τα ελαστικά που θα έχει κάθε οδηγός στη διάθεσή του.

Όπως πάντα, όλοι υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν τουλάχιστον δύο εκ των τριών διαφορετικών γομών, που ειδικά για τον αγώνα στην Ιαπωνία, είναι η μαλακή γόμα (με τα κίτρινα διακριτικά), η μέση γόμα (με τα λευκά διακριτικά) και η σκληρή γόμα (με τα κόκκινα).

Οι δύο μεγάλοι μονομάχοι του τίτλου, Nico Rosberg και Lewis Hamilton, έχουν ακριβώς τις ίδιες επιλογές διαθέσιμες ενώ από εκεί και πέρα, συναντάμε ποικιλία.

Δείτε αναλυτικά ποια σετ μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε οδηγός, αν είναι φρέσκα ή χρησιμοποιημένα και για πόσους γύρους συνιστά η Pirelli να χρησιμοποιηθούν, στο infographic που ακολουθεί…

 

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA