Τι "μαγειρεύει" ο Alonso;

Στο grid της Σιγκαπούρης συναντήθηκαν δύο κορυφαίοι στο είδος τους.

Τι "μαγειρεύει" ο Alonso;

Λίγο πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα στη Σιγκαπούρη, ο Fernando Alonso δέχθηκε ευχές για καλό αγώνα από τον Gordon Ramsey. Ο φημισμένος σεφ είναι γνωστός λάτρης της ταχύτητας και δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε σε ένα Grand Prix της Formula 1.

Παράλληλα, είναι και λάτρης των αυτοκινήτων της Ferrari και από τα χέρια του έχουν περάσει πολλά μοντέλα της ιταλικής μάρκας: 550 Maranello, 360 Modena, 430 Scuderia, 599 GTB Fiorano κ.α. Μάλιστα, πριν από ακριβώς δύο χρόνια, το επίσημο περιοδικό της Ferrari είχε φιλοξενήσει αφιέρωμα σε επίσκεψη του Βρετανού σεφ στο Μαρανέλο, όπου μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να κάνει γρήγορους γύρους στην πίστα του Φιοράνο με τις F12berlinetta και 458 Italia. Τελικά αγόρασε την πρώτη.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

Επιστρέφοντας στη συνάντηση… κορυφής της Σιγκαπούρης, είναι άγνωστο πόσες φορές ο Ramsey χρησιμοποίησε την λέξη "F***" στη συζήτησή τους. Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη τους συνάντηση. Το μόνο σίγουρο, είναι πως εκείνη τη στιγμή, λίγα δηλαδή λεπτά πριν από την εκκίνηση του δέκατου-τέταρτου αγώνα της σεζόν, αντικείμενο της κουβέντας τους μάλλον δεν ήταν τη μαγειρεύει στην κουζίνα του ο Ramsey αλλά τι σκόπευε να "μαγειρέψει" το επόμενο δίωρο ο Alonso.

Ο Ισπανός εκκίνησε πέμπτος και μετά από μακρά μάχη με τις δύο Red Bull, τερμάτισε τελικά τέταρτος.

* LIVE CHAT με τον Πάνο Σεϊτανίδη στις 17:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK