Τι προκάλεσε την έξοδο του Vettel;

Ο οδηγός της Ferrari μίλησε για την άτυχη στιγμή στο τέλος του FP2.

Τι προκάλεσε την έξοδο του Vettel;

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Αυστρίας, ένατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Sebastian Vettel έχασε τον έλεγχο της SF16-H στα φρένα για τη δεύτερη στροφή και κατέληξε στην αμμοπαγίδα προκαλώντας καθεστώς εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας.

Παρότι εκείνη τη στιγμή δήλωνε απορημένος από την αιτία της εξόδου, μετά το πέρας του FP2 και της σύσκεψης με τους μηχανικούς του, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποκάλυψε τι τον οδήγησε εκτός πίστας.

"Είχαμε ένα πρόβλημα με την κατανομή πέδησης. Με αιφνιδίασε. Δεν είχε μεγάλο αντίκτυπο, ευτυχώς δεν οδήγησε σε κάποια σύγκρουση και ουσιαστικά έχασα μόνο δύο λεπτά από τις δοκιμές. Δεν ήταν λοιπόν κάτι πολύ σημαντικό. Είχαμε μία καλή ημέρα αν και δεν καταφέραμε να κάνουμε όσους γύρους θα θέλαμε", είπε ο Γερμανός.

Ο Vettel σημείωσε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στο FP2 ενώ ο teammate του, Kimi Raikkonen, τον όγδοο. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της απογευματινής περιόδου ελεύθερων δοκιμών πατώντας εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK