Το ελληνικό καλοκαίρι της F1

Ποιοι σταρ της Formula 1 βρέθηκαν στη χώρα μας τον Αύγουστο;

Το ελληνικό καλοκαίρι της F1

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά τέσσερα πρόσωπα που έχουμε γνωρίσει από τον μαγικό κόσμο της Formula 1, ψήφισαν… Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πρώτος και καλύτερος ο Fernando Alonso που προκάλεσε πανικό στη Μήλο, όπου βρέθηκε για δεκαήμερες διακοπές. Προφανώς ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν πέρασε απαρατήρητος αλλά δεν αρνήθηκε και να φωτογραφηθεί με λάτρεις του σπορ.

Ένας ακόμα εν ενεργεία οδηγός πέρασε τις διακοπές του στη χώρα μας. Ο λόγος για τον Jolyon Palmer, της Renault F1, που με τη σειρά του ψήφισε… Ιόνιο! Ο Βρετανός βρέθηκε στην Κασσιόπη της Κέρκυρας, απ’ όπου και η παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Στο Ιόνιο εντοπίστηκε και ο Giancarlo Fisichella! Ο Ιταλός με πλούσια καριέρα που περιελάμβανε 231 Grand Prix και 3 νίκες, τρέχει πλέον σε αγώνες αντοχής. Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε την Ελλάδα, πραγματοποιώντας τριήμερη κρουαζιέρα, συνοδευόμενος από τον Κώστα Μαστοράκη, εκπρόσωπο της Nazionale Piloti στην Ελλάδα. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την Κεφαλονιά όπου ο Fisichella βρίσκεται με τον Σταύρο Τραυλό της Peterson’s Group, τον άνθρωπο πίσω από το project της Eco Formula.

Τελευταίος και καλύτερος ο Flavio Briatore! Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας που οδήγησε τη Benetton σε δύο παγκόσμιους τίτλους με τον Michael Schumacher και επί σειρά ετών αποτελούσε ηγετική φιγούρα στα paddock. Αν και φυσικά, την παράσταση στη Μύκονο έκλεψε η σύζυγός του, η εκρηκτική Elisabetta Gregoraci!

News 24/7

24MEDIA NETWORK