Το φωτογραφικό άλμπουμ από την Ίμολα

20 χρόνια μετά το θάνατό του, η μνήμη του Ayrton Senna τιμήθηκε με τετραήμερες εκδηλώσεις στην Ίμολα και το Contra.gr ήταν εκεί.

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την Ίμολα

Εύλογα το υλικό από τις εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια από το δυστύχημα που έχασε τη ζωή του ο Ayrton Senna είναι πολύ. Σας δείξαμε εικόνες από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Nazionale Piloti με το Ferrari Fan Club με τη συμμετοχή πολλών αστεριών που σήμερα και του χθες της Formula 1, δηλώσεις προσωπικοτήτων σχετικά με τον Ayrton, αποκλειστικές εικόνες και videos από τη συμμετοχή της Scuderia Ferrari στο memorial που έγινε στη στροφή Ταμπουρέλο του σιρκουί της Ίμολα αλλά και την πιο συγκινητική στιγμή από το γκαλά που έγινε για το Ινστιτούτο Ayrton Senna .

Υπήρχαν όμως πολλές ακόμα εκδηλώσεις. Προσομοιωτές, δοκιμαστικά pit stop, track days με πολλά θηρία της αυτοκίνησης να βγαίνουν στην πίστα, αγώνες καρτ αλλά και κάθε άλλου είδους για μικρά παιδιά, ιστορικά οχήματα, παλιά αγωνιστικά μονοθέσια και πρωτότυπα, στολίδια της αυτοκίνησης όπως η νέα McLaren αλλά και εντυπωσιακές εκθέσεις σχετικά με την καριέρα και την προσωπικότητα του Ayrton Senna.

Δείτε εικόνες από τα Paddock της Ίμολα, όπως τις κατέγραψε για το Contra.gr ο Πάνος Σεϊτανίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK