Το GP Σιγκαπούρης στην TV

Η δράση στο μαγικό κόσμο της F1 συνεχίζεται υπό το φως των προβολέων, με το Grand Prix της Σιγκαπούρης στο φαντασμαγορικό σκηνικό της Μαρίνα Μπέι να αποτελεί την 15η κατά σειρά στάση.

Το GP Σιγκαπούρης στην TV

Δέκατη-πέμπτη στάση στο φετινό μαραθώνιο της Formula 1 αποτελεί το Grand Prix της Σιγκαπούρης, που διεξάγεται στο φαντασμαγορικό σκηνικό της Μαρίνα Μπέι. Υπό το φως των προβολέων, σε μία εικόνα που θυμίζει video game, με τους οδηγούς να μάχονται σε μία απαιτητική διαδρομή στους δρόμους του μεγάλου λιμανιού της Ανατολής.

Παρότι νύχτα εκεί, η διαφορά ώρας φέρνει τις μάχες σε σχεδόν… ευρωπαϊκές ώρες που βολεύουν στην παρακολούθηση των δρώμενων μέσα από τη μικρή οθόνη. Ωστόσο, ειδικά τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής έχουν μετακυλήσει λίγο πιο πίσω από τις ώρες που είχαμε για παράδειγμα στη Μόντσα ενώ πιο αργά διεξάγεται και η μάχη της Pole Position.

Όπως πάντα, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη δράση live, σε high definition και χωρίς διαφημίσεις από την τηλεόραση του OTE TV.

Αναλυτικά λοιπόν:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

12.50-14.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 – OTE TV (LIVE)

16.20-18.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 – OTE TV (LIVE)

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

12.50-14.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – OTE TV (LIVE)

13.50-17.00 Κατατακτήριες δοκιμές – OTE TV (LIVE)

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

14.45-17.00 Αγώνας – ΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA