Το GP Βελγίου στην TV

Η Formula 1 επιστρέφει στις πίστες αλλά και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το GP Βελγίου στην TV

Μετά από τρία κενά Σαββατοκύριακα, η δράση από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 επιστρέφει και μάλιστα το μενού περιλαμβάνει ένα από τα καλύτερα "πιάτα" της σεζόν: το Grand Prix της εντυπωσιακής πίστας του Σπα.

Ένας αγώνας που παραδοσιακά προσφέρει έντονες συγκινήσεις, τόσο λόγω της… αντρικής χάραξης της αγωνιστικής διαδρομής αλλά και λόγω του πάντα ταχέως ευμετάβλητου καιρού στην καρδιά των Αρδεννών.

Σε αυτή τη μάχη, την πρώτη του δεύτερου μισού της σεζόν, οι ώρες δράσης είναι καθαρά… ευρωπαϊκές. Τόσο στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, όσο και σε όσα θα διαδραματιστούν το Σαββατοκύριακο, που μπορείτε όπως πάντα να τα παρακολουθήσετε live, σε high definition και χωρίς διαφημίσεις από την τηλεόραση του OTE TV.

Αναλυτικά λοιπόν:

Παρασκευή 26 Αυγούστου

10.50-12.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 – OTE TV (LIVE)

14.50-16.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 – OTE TV (LIVE)

Σάββατο 27 Αυγούστου

11.50-13.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – OTE TV (LIVE)

14.50-16.00 Κατατακτήριες δοκιμές – OTE TV (LIVE)

Κυριακή 28 Αυγούστου

14.45-17.00 Αγώνας – ΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA