To μεσαίο δάκτυλο του Hamilton

Η κίνηση του Hamilton προκάλεσε την αντίδραση του Esteban Gutierrez

To μεσαίο δάκτυλο του Hamilton

Στον 52ο γύρο του Grand Prix Ουγγαρίας, ο Lewis Hamilton ρίχνει γύρο στον Esteban Gutierrez αλλά χάνει χρόνο ώσπου να τα καταφέρει. Η διαφορά του από τον Nico Rosberg που τον καταδίωκε, έπεσε από τα 1.7sec στα 0.6! Εκνευρισμένος, περνώντας τον οδηγό της Haas υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο. Κίνηση αν μη τι άλλο ανάρμοστη, που δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Μεξικανό.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Χανγκαρόρινγκ, ο Gutierrez έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Το να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν σου δίνει το δικαίωμα να μη σέβεσαι τους συναθλητές σου, φίλε μου Lewis Hamilton».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά στη μεικτή ζώνη του ουγγρικού σιρκουί, ο Hamilton δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Δεν συμμορφωνόταν με τις μπλε σημαίες που έβλεπα πως του έδειχναν. Έχασα πολύ χρόνο πίσω του, ο Nico με πλησίαζε και ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση».

Είναι αλήθεια πως ο Gutierrez δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στις μπλε σημαίες που υποδηλώνουν πως πρέπει να κάνει στην άκρη για να περάσει πιο γρήγορος οδηγός. Γι’ αυτό και έλαβε από τους αγωνοδίκες ποινή 5 δευτερολέπτων στον τελικό του χρόνο, με αποτέλεσμα να πέσει από τη δωδέκατη, στη δέκατη-τρίτη θέση.

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Hamilton vs Rosberg στη συνέντευξη Τύπου
GP Ουγγαρίας: Νίκη κορυφής για τον Hamilton

News 24/7

24MEDIA NETWORK