Το πάθημα θα γίνει μάθημα για Hamilton - Rosberg

Ο διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, μιλάει για τη σύγκρουση Rosberg-Hamilton.

Το πάθημα θα γίνει μάθημα για Hamilton - Rosberg

Μπορεί για πολλούς η σύγκρουση των Nico Rosberg και Lewis Hamilton στον πρώτο γύρο του Grand Prix Ισπανίας να… άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου σχετικά με την εσωτερική τους κόντρα, όμως για τον Toto Wolff ήταν ένα καλό μάθημα.

Ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes μίλησε στο Motorsport.com και εξέφρασε τη δική του άποψη σχετικά με την πρώτη σύγκρουση των δύο οδηγών του μετά το βελγικό Grand Prix του 2014.

"Αποτέλεσε σίγουρα ένα μάθημα. Μας πόνεσε που χάσαμε ένα διαφαινόμενο σπουδαίο αποτέλεσμα. Έχουμε προχωρήσει πολύ από εκείνη τη σύγκρουση που είχαν το 2014 στο Σπα, θεωρώ πως τότε η ομάδα βρισκόταν σε εντελώς διαφορετική φάση. Όμως ακολουθώντας την πολιτική του να τους αφήνουμε να μάχονται εντός πίστας, ήταν αναπόφευκτο πως κάποια στιγμή αυτό θα συνέβαινε. Ωστόσο θα συνεχίσουμε να τους αφήνουμε ελεύθερος. Σήμερα ήταν μία από τις ατυχείς συμπτώσεις που οδήγησαν σε ομαδική αποτυχία. Όμως θεωρώ πως ήταν εντελώς διαφορετικό συμβάν από εκείνο. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα. Αυτή είναι η επόμενη πρόκληση, να δείξουμε πως μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας τέτοιες δύσκολες καταστάσεις", είπε ο Αυστριακός.

Η σύγκρουση των δύο ασημί βελών έφερε την πρώτη φετινή τους ήττα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK